S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Ok

GDPR
Ochrana osobních údajú

Je pro nás velmi důležité, aby osobní údaje našeho klienta byly vždy v bezpečí. Z tohoto důvodu jsme všechny procesy zpracovávání osobních údajů našich klientů nastavili tak, aby byly v souladu s aktuální právní úpravou, (1), přičemž v této části jsou uvedeny základní informace o podmínkách zpracování Vašich osobních údajů. V případě, že byste měli jakékoli dotazy, prosím, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

(7) Zejména s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob při zpracovávání osobních údajů ao volném pohybu takových údajů, kterým se zrušuje směrnice 95/46/ES (všeobecná nařízení o ochraně osobních údajů), (dále le „GDPR“), jakož i zákonem č.18/2018 Z.z. o ochraně osobních údajů o změně a doplnění některých zákonů (dále jen „Zákon“).

I. Kde nás můžete kontaktovat?

Pro uplatnění všech a jakýchkoli Vašich práv týkajících se ochrany osobních údajů (uvedených níže v čl. VII.), si Vám dovolujeme poskytnout kontaktní údaje naší společnosti:

HUNTING TRADE, s.r.o.

sídlo : Kollárova 679/32, 039 01 Turčianské Teplice - Slovenská republika

zapsaná v Obchodním rejstříku Okresního soudu Žilina , odd. Sro, vl.č. 64860/L

jednatelé společnosti : Róbert Kubáň

a)Pro poštovní komunikaci prosím použijte následující kontaktní údaje:

HUNTING TRADE s.r.o., Kollárova 679/32, 039 01 Turčianské Teplice

b)Pro elektronickou komunikaci, prosím, použijte následující kontaktní údaje info@pojdnalov.cz

  1. c) Pro telefonickou komunikaci prosím použijte následující kontaktní údaje: telefonní kontakt: +421 907 068 555

 

II. Kdo u nás odpovídá za plnění všech povinností v oblasti ochrany osobních údajů?

Vzhledem ke skutečnosti, že nám předmětná povinnost nevyplývá z právní úpravy, nemáme určenou žádnou odpovědnou osobu v oblasti ochrany osobních údajů, přičemž všechny a jakékoli povinnosti a závazky si v této sféře plníme sami s nejvyšší odbornou péčí, na kterou se můžete spolehnout.

 

III. Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme? Z jakých důvodů? K jakým účelům ?

Osobní údaje zpracováváme pouze v nezbytném rozsahu (zejména v rozsahu jméno, příjmení, adresa, telefonní kontakt, emailový kontakt), přičemž nezpracováváme zvláštní kategorie osobních údajů (tzv. citlivé osobní údaje). Osobní údaje našich klientů zpracováváme pro různé účely týkající se prodeje zboží a poskytování služeb v oblasti tohoto prodeje, avšak pouze v minimálním rozsahu tak, aby byla dodržena zásada minimalizace účelu zpracování osobních údajů stanovená v GDPR, podle které provozovatel může osobní údaje získávat pouze na konkrétní určené, výslovně uvedené a legitimní účely. Osobní údaje našich klientů zpracováváme zákonným způsobem, a to pouze v mezích právních základů, které jsou stanoveny v či. 1 GDPR (zjednodušeně řečeno zpracovávat Vaše osobní údaje můžeme pouze tehdy, jde-li o jeden z těchto důvodů. 2) V tomto případě zdůrazňujeme, že mezi předmětné právní základy, na jejichž základě je možné zpracovávat Vaše osobní údaje, se zařazuje i dání souhlasu Vaší osoby se zpracováním osobních údajů, avšak pouze v případě, že neexistuje jiný právní základ (tj. je-li důvodem pro zpracování osobních údajů plnění smlouvy, a tedy, Vaše osobní údaje je nezbytné zpracovávat proto, abychom Vám mohli řádně dodat zboží nebo poskytnout službu (např. zaslat Vám potvrzení objednávky na Váš email, přiřadit Vaši platbu k objednávce, ještě i Váš zvláštní souhlas se zpracováním osobních údajů).

(2) Provozovatel může zpracovávat osobní údaje pouze:

- dotyčná osoba vyjádřila souhlas se zpracováním osobních údajů pro jeden nebo více konkrétních účelů

- zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je dotyčná osoba nebo, aby na základě žádosti dotyčné osoby byla provedena opatření před uzavřením smlouvy

- zpracování je nezbytné pro plnění zákonné povinnosti provozovatele

- zpracování je nezbytné, aby se ochránily životně důležité zájmy dotyčné osoby nebo jiné fyzické osoby

- zpracování je nezbytné pro splnění úkolu realizovaného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci svěřené provozovateli

- zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů, které sleduje provozovatel nebo třetí strana, s výjimkou případů, kdy nad takovými zájmy převažují zájmy nebo základní práva a svobody dotyčné osoby, které vyžadují ochranu osobních údajů, zejména pokud je dotyčnou osobou dítě

Touto cestou si dovolujeme informovat , že jako provozovatel zpracováváme pouze a výlučně následující osobní údaje , a to pro tyto účely a na základě těchto právních základů :

 

1.na uzavření spotřebitelské smlouvy

Seznam údajů: jméno, příjmení, adresa (ulice, číslo domu případně bytu, patra, poštovní směrovací číslo, kraj, stát), telefonní kontakt, emailový kontakt, Vaše bankovní údaje (banka, číslo účtu, IBAN), název firmy, IČ, DIČ, IČ DIČ

Za účelem: uzavření spotřebitelské smlouvy, možnost zpracování objednávky a řádného doručení objednaného plnění (zboží, služby) zákazníkovi, vystavené faktury, jakož i možnost realizování úhrady ceny za plnění a její spárování s objednávkou.

Právní základ : čl. 6 odst. 1 písm. a( GDPR : zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je dotyčná osoba (kupující) provedli opatření před uzavřením smlouvy.

2.Na soutěže a akce

Seznam údajů: jméno, příjmení, adresa (ulice, číslo domu případně bytu, patra, poštovní směrovací číslo, kraj, stát), telefonní kontakt, emailový kontakt, přezdívka na sociálních sítích Facebook, Instagram

Za účelem: zapojení se do soutěže, či akce organizované provozovatelem internetového obchodu www.podnalov.cz, sociální síti Facebook a Instagram, vyhodnocení soutěže, či akce a předání výhry klientovi ( zákazníkovi ) jako výherci, přizpůsobení naší nabídky individuálním potřebám klienta ( zákazníka ) .

Právní základ : Čl. 1 písm. a) GDPR : dotyčná osoba vyjádřila souhlas se zpracováním svých osobních údajů pro jeden nebo více konkrétních účelů.

3.Cookies

Seznam údajů: textový soubor, který webová stránka ukládá v počítači nebo mobilním zařízení klienta při jejím prohlížení, IP adresa

Za účelem: zapamatování uživatelských nastavení, pro lepší přizpůsobení reklam zájmů klientů a funkcionalitu webstránek, vylepšení zákaznické podpory

Právní základ : Čl. 1 písm. ) GDPR : dotyčná osoba vyjádřila souhlas se zpracováním svých osobních údajů pro jeden nebo více účelů

4.Přímý marketing

Seznam dat : jméno, emailová adresa

Za účelem: nabídka zboží a služeb prostřednictvím elektronické pošty, informace o plánovaných akcích, odprezentování reklamních a marketingových aktivit, odesílání novinek, rad, tipů a triků, newsletter

Právní základ : Čl. 1 písm. f) GDPR : zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů, které sleduje provozovatel nebo třetí strana, s výjimkou případů, kdy nad takovými zájmy převažují zájmy nebo základní práva a svobody dotyčné osoby, které vyžadují ochranu osobních údajů, zejména je-li dotyčnou osobou dítě ( ve smyslu Recitálu 47 GDPR lze zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu považovat za oprávněný zájem provozovatele.

 

IV. Komu se Vaše osobní údaje poskytují?

Osobní údaje našich klientů (zákazníků) chráníme, přičemž tyto nezpřístupňujeme a ani neposkytujeme třetím osobám či subjektům, s výjimkou osob společností, které zajišťují vedení účetnictví naší společnosti, IT infrastrukturu, zasilatelské služby, doručovacím společnostem (kurýrem), fakturační webové nástroje, administrativní asistentské práce, a z tohoto důvodu se považují nejen za " zprostředkovatele " , ale i příjemce ve smyslu GDPR. Prodávající může poskytnout osobní údaje zákazníka ( v rozsahu : emailová adresa ( společnosti Heureka Shopping, s.r.o., výlučně pro účely programu " Ověřeno zákazníky " pro získání zpětné vazby od kupujícího v souvislosti s uskutečněným nákupem v eshopu prodávajícího www.podnalov.cz. Výběr našich partnerů realizujeme mimo jiné is ohledem na záruky jejich spolehlivosti a odborné péče při zpracovávání osobních údajů našich klientů, přičemž tyto subjekty jsou námi zavázány mlčenlivostí a povinností přijmout přiměřená technická a organizační opatření, aby zpracovávání osobních údajů splňovalo požadavky GDPR a Zákona. taková povinnost bude vyplývat ze zákona nebo rozhodnutí orgánu veřejné moci, mohou být Vaše osobní údaje poskytnuty i orgánem veřejné moci či jiným subjektem.

V. Přenášíme Vaše osobní údaje mimo Evropskou unii?

Osobní údaje našich klientů nepřenášíme do třetích zemí nebo mezinárodní organizace, a uvedené ani neplánujeme, proto si naši klienti mohou být jisti ochranou jejich osobních údajů, které zpracováváme při naší činnosti.

 

VI. Po jakou dobu uchováváme Vaše osobní údaje?

Součástí našeho online prodeje v našem eshopu na webové adrese www.pojdnalov.cz je i marketingová strategie, zda realizace online soutěží a akcí, kde naší snahou je nejen zvýšení prodeje, ale také co v nejširší možné míře zvýšit a zkvalitnit služby zákazníkům. Z tohoto důvodu posíláme klientům (zákazníkům) a fanouškům informační příležitostné emaily. U každého jednoho emailu, který odesíláme, má příjemce možnost odhlásit se z odběru emailů kliknutím na odhlašovací linku v patičce emailu. Vzhledem k výše uvedenému jsou osobní údaje kupujícího uchovávaného v informačním systému prodávajícího deset (10) let, a to při každém jednotlivém účelu zpracování osobních údajů. Kupující má právo a možnost aktualizovat osobní údaje v online režimu na web stránce internetového obchodu www.indigocollection.eu, v zákaznické sekci, po přihlášení, nebo jinou formou (emailem písemně). Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů zajišťujeme jejich výmaz případně anonymizaci, a to plně s GDPR a Zákonem.

VII. Jaká jsou Vaše práva vůči nám v oblasti ochrany osobních údajů?

Jako zúčastněné osobě Vám z GDPR vyplývají několik práv, na která si Vás dovolujeme touto cestou upozornit, a to:

a) Právo na přístup k osobním údajům

Jako kupující máte právo od nás požadovat potvrzení o tom, zda zpracováváme osobní údaje, které se Vás týkají a pokud ano, tak máte právo získat přístup k těmto osobním údajům, jakož i právo na základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů. Kupující má právo získat přístup k takovým údajům a také informace, k jakému účelu se zpracovávají, jaké kategorie údajů se zpracovávají, komu se osobní údaje poskytují, jak dlouho se osobní údaje uchovávají, zda existuje automatizované individuální rozhodování včetně profilování. První poskytnutí výše uvedených osobních údajů kupujícímu jsou bezplatné. Opakované poskytnutí osobních údajů, o které kupující požádá, bude zpoplatněno jako administrativní poplatek ve výši 5 €. Za tímto účelem je možné nás kontaktovat kdykoli, a to prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl. I. " Kde nás můžete kontaktovat ? ". 

b) Právo na opravu a/nebo doplnění osobních údajů

Máte právo požadovat, abychom bez zbytečného odkladu opravili nesprávné osobní údaje, které se Vás týkají, jakož i právo na doplnění neúplných osobních údajů. Za tímto účelem je možné nás kontaktovat kdykoli, a to prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v čl.I. "Kde nás můžete kontaktovat?"

c) Právo na vymazání osobních údajů

Právo požadovat bezodkladné vymazání Vašich osobních údajů máte pouze v případě, že ?

- osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly získávány nebo jinak zpracovávány

- odvoláte souhlas, na jehož základě se zpracování provádí, a pokud neexistuje jiný právní základ pro zpracování

- namítání vůči zpracování a nepřevažují žádné oprávněné důvody pro zpracování

- osobní údaje byly zpracovány nezákonně

- osobní údaje musí být vymazány, aby se splnila zákonná povinnost podle práva Evropské unie nebo práva členského státu, kterému podléháme

- osobní údaje byly získávány v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti podle či. 1 GDPR

Za tímto účelem nás můžete kdykoli kontaktovat prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v článku. I. ! Kde nás můžete kontaktovat? " přičemž následně posoudíme, zda ve Vašem případě neexistují výjimky, kdy není třeba vymazat Vaše údaje i když je splněna některá z výše uvedených podmínek (např. je to nutné k uplatňování právních nároků).

 d) Právo na omezení zpracovávání osobních údajů

Máte právo, abychom omezili zpracování Vašich údajů (tj. Vaše údaje pouze uchovávali, avšak jiným způsobem je nezpracovávali ), pokud :

- jste napadli správnost osobních údajů

- zpracování je protizákonné a Vy namítáte proti vymazání osobních údajů a žádáte místo toho omezení jejich použití

- již nepotřebujeme Vaše osobní údaje pro účely zpracování, ale potřebujete je Vy k prokázání, uplatňování nebo obhajování právních nároků

- namítáte vůči zpracování

Za tímto účelem nás můžete kdykoli kontaktovat prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v článku. I „Kde nás můžete kontaktovat?“, přičemž následně posoudíme, zda ve Vašem případě neexistují výjimky, kdy je možné Vaše osobní údaje zpracovávat i jiným způsobem, nejen uchováváním.

e) Právo namítat proti zpracování osobních údajů

Máte právo namítat proti zpracování Vašich osobních údajů, pokud je právním základem zpracování Vašich osobních údajů : a) nezbytné splnění úkolu realizovaného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci nebo b) zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů, které sleduje naše společnost nebo třetí strana, s výjimkou případů, kdy nad takovými zájmy převažují zájmy nebo základní práva a svobody Vaší osoby, které vyžadují ochranu osobních údajů, zejména, je-li dotyčnou osobou dítě. Pokud jsou Vaše údaje zpracovávány pro účely přímého marketingu, máte právo kdykoli namítat proti zpracování osobních údajů v rozsahu, v jakém souvisí s takovým přímým marketingem. Za tímto účelem nás můžete kdykoli kontaktovat prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v článku. I. " Kde nás můžete kontaktovat?". Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat pouze, pokud bychom prokázali nezbytné oprávněné důvody pro zpracování, které by převažovaly nad zájmy, právy a svobodami nebo důvody pro prokazování, uplatňování nebo obhajování právních nároků.

f) Právo na přenosnost osobních údajů

Pokud se zpracování Vašich osobních údajů provádí automatizovanými prostředky, a to na základě Vašeho souhlasu nebo pro účely plnění smlouvy, máte právo získat osobní údaje, které se Vás týkají a které jste nám poskytli, a to ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a máte právo přenést tyto údaje další osobě (provozovateli).

g) Právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů

V neposlední řadě máte právo kdykoli odvolat Vámi udělený souhlas se zpracováním osobních údajů, které se Vás týkají. Odvolání souhlasu nemá vliv na zákonnost zpracování osobních údajů založeném na souhlasu před jeho odvoláním. Za tímto účelem nás můžete kdykoli kontaktovat prostřednictvím kontaktních údajů uvedených v článku. I. . " Kde nás můžete kontaktovat ? "

h) Právo podat stížnost dozorčímu orgánu

Touto cestou Vás zároveň informujeme, že v případě, že máte za to, že došlo k porušení práv fyzických osob při zpracovávání Vašich osobních údajů nebo k porušení Zákona či nařízení GDPR, může podat návrh na zahájení řízení o ochraně osobních údajů, a to Úřadu pro ochranu osobních údajů České republiky. Vzor návrhu je uveřejněn na stránce Úřadu pro ochranu osobních údajů České republiky www.dataprotection.gov.sk.

Výše uvedené informace o ochraně osobních údajů se týkají i předsmluvních vztahů (tj. registrace v eshopu za účelem budoucího nákupu nebo například vyžádání poptávky, cenové nabídky, či informací o zboží a službách prodávajícího).

 

VIII. Jste povinen nám poskytnout Vaše osobní údaje?

Poskytnutí Vašich osobních údajů je v zásadě dobrovolné, avšak některé Vaše osobní údaje se vyžadují pro řádné plnění smlouvy (tj. pro řádné a včasné poskytnutí zboží a služby), a proto pokud k jejich poskytnutí nedojde, nebude možné z naší strany řádně plnit povinnosti související s dodáním zboží nebo služby.. Také zpracování osobních údajů kupujícího je nezbytné i pro účely archivace (pro plnění povinnosti prodávajícího na základě právních předpisů ČR, například uchování účetních dokladů po dobu 10 let).

IX. Získáváme Vaše osobní údaje iz jiných zdrojů, než od Vás?

Ne. Veškeré osobní údaje, které zpracováváme, pocházejí výslovně od klientů (kupujících) a fanoušků našich produktů, kteří projeví zájem o námi nabízené informace.

Jaká základní technická a organizační opatření jsme přijali na ochranu Vašich údajů?

Za účelem co nejvyšší ochrany Vašich osobních údajů jsme do procesů zpracování osobních údajů implementovali následující zabezpečení a přijali tato technická a organizační opatření :

- máme vypracovanou interní dokumentaci týkající se zpracování osobních údajů a jejich ochrany, přičemž tato je plně souladná s GDPR a Zákonem

- všechny osoby, které mají na základě našeho pověření přístup k Vašim osobním údajům, jsme poučili a tyto osoby zpracovávají Vaše osobní údaje na základě našich pokynů, které jsou v souladu s GDPR a Zákonem

- pravidelně přeškolujeme osoby, které zpracovávají Vaše osobní údaje na základě našeho pověření

- realizujeme pravidelný monitoring právních předpisů v oblasti osobních údajů

- výběr našich partnerů realizujeme mimo jiné i s ohledem na záruky jejich spolehlivosti a odborné péče při zpracovávání osobních údajů našich klientů, přičemž tyto subjekty jsou námi zavázány mlčenlivostí a povinností přijmout přiměřená technická a organizační opatření, aby zpracovávání osobních údajů splňovalo požadavky GDPR a Zákona

- všechny stránky a aplikace, na kterých se uchovávají Vaše osobní údaje, jsou chráněny heslem a šifrováním

X. Realizujeme automatizované rozhodování včetně profilování?

Nevydáváme žádná rozhodnutí, která by byla založena výlučně na automatizovaném zpracování, včetně profilování a která by měla právní účinky, které by se Vás týkaly nebo by Vás podobně významně ovlivňovaly.

S cílem zajistit řádné fungování internetového obchodu může prodávající ukládat na zařízení kupujícího malé datové soubory - cookies, díky kterým si internetový obchod může na určitou dobu uchovávat údaje o činnosti a nastaveních (např. přihlašovací jméno, jazyk, velikost písma apod.). Internetový obchod prodávajícího používá soubory cookies k zapamatování uživatelských nastavení kupujícího a pro nezbytnou funkcionalitu internetového obchodu, případně pro marketingové účely. Kupující může všechny soubory cookies uložené v jeho zařízení vymazat a případně internetový prohlížeč ve svém zařízení nastavit tak, aby znemožnil jejich ukládání. V takovém případě bude kupující při opakované návštěvě internetového obchodu pravděpodobně muset manuálně upravovat některá nastavení a některé služby nebo funkce internetového obchodu nemusí být funkční.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MWJiOD